Munkatársaink

Dr. Bleicher Nóra

ügyvezető - fogorvos

2016-ban végeztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Fogorvos Szakán. Szakmai tapasztalatot a XI. kerületi önkormányzati szakrendelőben szereztem. Pácienseimet a legmodernebb eljárásokkal és legújabb fejlesztésű anyagokkal kezelem a fogmegtartó kezelések, az esztétikus rögzített és kivehető fogpótlások készítésénél egyaránt. Célom a pácienseim egyéniségéhez illő legtökéletesebb mosoly megalkotása, melynek alapját minden esetben az egészséges fogazat biztosítja.

Dr. Kárász Szilvia

fogszakorvos

2005-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2011-ben konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát szereztem. 2009 óta dolgozom gyermekfogászaton. Próbálok vidám, barátságos légkört teremteni a rendelőben, hogy a gyermekek szorongás nélkül érkezzenek a fogászati kezelésekre. Hiszem, hogy a gyerekkori pozitív fogászati élmények hatására felnőttként is félelem nélkül tudnak majd részt venni a fogászati ellenőrzéseken. Szívesen vállalom nehezen kezelhető, autista vagy fogyatékkal élő gyermekek kezelését.

Dr. Péntek Balázs

fogszakorvos

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2015- ben, azóta gyermek-, és felnőtt fogszabályozással foglalkozom. Egyetemistaként 3 évig dolgoztam gyakornokként egy budapesti magánrendelőben, az ott szerzett tapasztalataimat 2015 óta fogszabályozó szakrendelésen, 2016 óta pedig már magán keretek között is tudom kamatoztatni. A munkám során mindig a maximumra törekszem, fontosnak tartom, hogy minden páciensem megkapja a személyre szabott kezelési terv alapján a lehető legjobb ellátást.

Polonyi Alexa

asszisztens

2015-ben végeztem fogászati asszisztensként a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központban. A fogászattal közelebbről már tizenéves koromban megismerkedtem egy esztétikai kezelés miatt. Fontos számomra a nyugodt, vidám légkör az élet minden területén. A célom az, hogy a páciensek is mosolyogva és elégedetten távozzanak a rendelőből.

Kármácsi Klaudia

asszisztens

2017-ben szereztem meg fogászati asszisztensi szakképesítésemet a Bókay János Egészségügyi Szakgimnáziumban. Több szakorvos mellett dolgozhattam, ezért otthonosan mozgok az általános fogászat mellett a szájsebészet, parodontológia és a gyermekfogászat területén is. Közvetlenségemmel és nyugodt természetemmel próbálok feszültségmentes, családias légkört teremteni a rendelőben. Hiszek abban, hogy egy mosoly többet ér minden szónál.